Steden


Uitgaan in Eindhoven kan in diverse kroegen op meerdere locaties, maar waar vind jij nou de leukste kroegen waar jij naar op zoek bent? Door ons aanbod van cafes in de Kroegengids van Eindhoven vind je de gezelligste kroegen die voldoen aan jou wensen voor het uitgaan in Eindhoven. Goedkoop uitgaan in Eindhoven? Check hier hoe dat kan!

Momenteel is Kroegengids actief in (regio) Eindhoven. Onderstaande steden volgen en zo ook andere steden in Nederland. Wil jij actief een rol spelen om lokaal de Kroegengids op de kaart te zetten in jou favoriete stap stad? Neem met ons contact op en bespreek de mogelijkheden!


Het uitgaanspubliek van Den Bosch verzamelt zich voornamelijk in weekenden rond de populaire uitgaansgebieden; de Uilenburg, Korte Putstraat en de Parade. Verder staat Den Bosch bekend om de Brabantse gezelligheid: combineer een hapje eten met een borrel als afsluiter die tot in de late uurtjes doorgaat. Den Bosch biedt een geschikt avondje uit voor jong en oud!

Sfeerhoreca is de grootste pijler in het Rotterdamse uitgaansleven. Sfeerhoreca bestaat uit maar liefst 8 populaire bars/restaurants/clubs:
De Après Skihut, Get Back, The VIP Room, Café Beurs, Saint Tropez en Kissed by St Tropez in hartje stad, De Vrienden Live in de Oude Haven en De Waterskihut in Hoek van Holland. Alle 8 hebben ze een eigen identiteit, een eigen programma.
Met elkaar hebben ze gemeen dat ze voor hetzelfde staan: gezelligheid, veiligheid, betaalbaarheid en service

Meer gezellige stap steden volgen snel…